Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 216, Ηλιούπολη 16341  |  +30 693 690 8666

Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

H TRUSTCO από την ίδρυσή της δραστηριοποιείται στην ολοκλήρωση συστημάτων, στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού, στην ενοποίηση ετερογενών τεχνολογιών και τη δικτύωση. Πρόσφατα και στην προσφορά υπηρεσιών ασφάλειας .

Με οδηγό την καινοτομία, η TRUSTCO προσφέρει λύσεις πληροφορικής και ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνολογίας αιχμής, παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία αναβαθμίζει και ανανεώνει τον εξοπλισμό της σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Έχουμε την ικανότητα να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις των πελατών μας αλλά και να προβλέπουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες τους, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους τομείς της συμβουλευτικής, της υλοποίησης, του outsourcing και της επικοινωνίας.

Η υψηλή τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία της εταιρίας σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή και καινοτόμο τεχνολογία , προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής αξίας έχοντας γνώση των πολιτικών και διαδικασιών της ΕΕ.

Υλοποιούμε σταθερά την στρατηγική ανάπτυξής μας μέσα από την προσφορά υπηρεσιών ποιότητας και υποστήριξης των πελατών μας, δίνοντας αξία στις συνεργασίες μαζί τους.

Συνεχίζουμε την ίδια φιλοσοφία που αποτέλεσε τη βάση για την δημιουργία μιας σύγχρονης τεχνολογικής εταιρίας που βλέπει συνεχώς μπροστά, πρωτοπορεί, καινοτομεί και επενδύει σε νέες υπηρεσίες και λύσεις. Που στηρίζει την ανάπτυξή της στη γνώση, την έρευνα, τις επιτυχημένες συνεργασίες και την ικανοποίηση των πελατών της. Που ανταποκρίνεται ευέλικτα στις ανάγκες του σήμερα και προσθέτει αξία στη δραστηριότητα των πελατών της, μέσα από καινοτόμες λύσεις και την συνεχή ποιοτική υποστήριξή τους.

Copyright © 2022 TRUSTCO All rights reserved